hr en

News

Isorobot

Alat koji Vam može pomoći da još bolje organizirate svoje poslovanje kroz povezivanje ljudi, procesa i tehnologije.

Povelja kvalitete

ZIH-u je u okviru Hrvatske konferencije o kvaliteti 6.5.2022. dodijeljena Povelja za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete.

Završen je projekt modeliranja poslovnih procesa za EKI

U proteklom razdoblju, ZIH je radio na projektu modeliranja poslovnih procesa za Mikrokreditno društvo EKI i Mikrokreditnu fondaciju EKI iz Sarajeva. ZIH je obavio poslove identifikacije i modeliranja poslovnih procesa te održao edukaciju članova EKI tima, a projekt je obuhvaćao i izradu funkcionalne specifikacije Core banking system programskog rješenja. U suradnji s EKI timom, projekt je uspješno priveden kraju te se nadamo da će se ova suradnja nastaviti i dalje.

Održan seminar na temu upravljanja projektima

Direktorica ZIH-a dr. sc. Silvana Tomić Rotim održala je seminar na temu upravljanja projektima, u kojem su aktivno sudjelovali djelatnici Privredne banke, Megatrenda, Autotransa, Decathlona, Poslovne inteligencije, INA-e, RASCO-a, Elektro Kruno i drugi.

E-learning sustav `ZIHEL`

U prethodnom razdoblju, veliki broj organizacija svoje poslovanje nastavilo je radom od kuće, što je ujedno ograničilo prilike za obrazovanje i osposobljavanje zaposlenika.

Upravljanje poslovnim procesima

U vrijeme krize iznimni zahtjevi stavljaju se na poduzeća i njihovu operativnu učinkovitost. Cilj je ostvariti uštede gdje god je to moguće.