hr en

Prijave na Project Management akademiju


U sklopu svojih online edukacijskih aktivnosti, obavještavmo vas kako ZIH započinje s organizacijom Project Management akademije. Upravljanje projektima izrazito je važno jer pozitivno utječe na poslovanje tvrtki, ostvarivanje ciljeva i učinkovitost samih projekata.

Imperativ svake organizacije trebao bi biti certificirani voditelj projekata, a ova edukacija pomoći će vam u ostvarenju tog cilja i pripremi za polaganje PMP ispita. Planirani početak online edukacije (PM akademije) je 30.03.2021. godine.

Predavanja će biti podijeljena u 9 modula, a edukacija se provodi u skladu s najnovijom verzijom PMBoK-a te uključuje smjernice za agilno upravljanje projektima. Po završetku ove akademije polaznici dobivaju 36 PDU bodova koje mogu koristiti i za prijavu PMP ispita.

Predavač na ZIH-ovoj akademiji bit će dr. sc. Silvana Tomić Rotim, članica Izvršnog odbora PMI Hrvatska i jedna od vodećih stručnjakinja u upravljanju projektima.

Zbog velikog interesa za ovim područjem i ograničenog broja polaznika, svoje mjesto osigurajte na vrijeme putem online PRIJAVNICE.


Sadržaj seminara i način rada možete provjeriti na sljedećem linku:

https://zih.hr/hr/seminar/upravljanje-projektima


Više na temu upravljanja projektima kao i važnosti PMP certifikacije pročitajte >> OVDJE.